Coneix els nostre progrés!

13 de setembre de 2018

Coneix els nostre progrés!
 
A Ability Pharma estem molt orgullosos de tots els avenços que hem aconseguit i que seguim aconseguint en el desenvolupament del nostre fàrmac ABTL0812.
 
Avui ens agradaria explicar-te la nostra evolució des de l'última ronda de finançament que vam tenir l'any 2016. Només han passat 2 anys però els nostres avenços han estat enormes.
 
Avenços al 2016
 
L'any 2016 es va realitzar la nostra última ronda de finançament i amb això vam aconseguir fites molt senyalades com l'acord de llicència amb SciClone Pharmaceuticals per desenvolupar, promocionar, comercialitzar, distribuir i vendre ABTL0812 a la Xina, així com a Hong Kong, Macau, Taiwan i Vietnam.
 
A més la prestigiosa revista mèdica Clinical Cancer Research va publicar el nou mecanisme d'acció del nostre fàrmac ABTL0812 en la seva publicació.
 
Referent als assajos clínics, al desembre de 2016, es va començar l'assaig clínic de fase 1/2b a l'Institut Vall d'Hebron d'Oncologia (VHIO, Barcelona) i l'Institut Català d'Oncologia (ICO, Hospitalet, Badalona i Girona) . L'estudi també va incloure més tard el INCLIVA (València), l'Institut Gustave Roussy (París), el Centre Léon-Bérard (Lió), l'Institut Paoli-Calmettes (Marsella) i l'Hospital Universitari Virgen del Rocío (Sevilla).
 
Avenços al 2017
 
L'any passat, va ser un any important per a la nostra empresa i el nostre fàrmac, aconseguint avenços molt significatius.
 
La FDA (Administració de Fàrmacs i Aliments dels Estats Units) va aprovar l'estudi clínic de fase 1/2a amb ABTL0812, en pacients amb càncer d'endometri o càncer de pulmó de cèl·lules no petites escamoses, en combinació amb paclitaxel i carboplatí com a teràpia de primera línia, validant així l'assaig clínic en curs a Europa.
 
A l'agost d’aquell mateix any, l'EMA va atorgar la designació de ODD (Orphan Drug Designation) a ABTL0812 per al càncer de pàncrees, també concedida anteriorment per la FDA al novembre de 2016.
 
Al desembre de 2017 vam presentar l'esmena a l'IND a la FDA per realitzar un estudi obert de fase 1/2b per avaluar l'eficàcia i seguretat de ABTL0812 en combinació amb gemcitabina i nab-paclitaxel en pacients amb càncer de pàncrees metastàtic avançat en teràpia de primera línia i com a manteniment després de la quimioteràpia.
 
Present i futur

Aquest mateix gener de 2018, només un mes després de la seva presentació, es va aprovar el protocol per part de la FDA per a l'assaig clínic de fase 1/2 amb ABTL0812 en pacients amb càncer de pàncrees.
 
Fuente: Expansión (Catalunya) 20/02/2018
 
Actualment ens trobem submergits en la fase 2 d'assajos clínics per tractar el càncer d'endometri i el càncer de pulmó en 80 pacients en centres d'Espanya i França.
 
El nostre futur és ambiciós, volem aconseguir que el càncer deixi de ser una malaltia mortal i que es converteixi en una malaltia crònica. Per a això, acabem d'iniciar una nova campanya de finançament a través d'un crowdfunding.
 
L'objectiu primordial amb la nostra campanya de crowdfunding és aconseguir 1 milió d'euros amb la finalitat d'acabar l'estudi de fase 1/2 amb el desenvolupament de biomarcadors addicionals i el desenvolupament d'una nova formulació. Un resultat exitós del segon assaig ens posaria en una posició de força per negociar una llicència del fàrmac a una farmacèutica o bé permetria una sortida a un mercat de valors.
 
T'agradaria saber més sobre el nostre projecte? No dubtis a enviar-nos un correu electrònic a la següent adreça: contact@abilitypharma.com
 

ÚLTIMES NOTÍCIES

25.03.2020

Noticies

AbilityPharma obté 5 milions d'euros del Programa Pilot Horizon Europe EIC Accelerator per realitzar un assaig clínic fase 2b amb ABTL0812 en pacients amb càncer de pàncrees avançat + info
12.09.2019

Noticies

AbilityPharma capta 3,5 milions d'euros en una ronda de finançament per finalitzar l'assaig fase 2 oncològic actual i llicenciar ABTL0812 a una farmacèutica internacional + info
31.05.2019

Noticies

Ability Pharmaceuticals anuncia la presentació dels primers resultats de ABTL0812 com a teràpia de primera línia en pacients amb càncer d'endometri o de pulmó en l'Annual Meeting ASCO 2019 + info
04.02.2019

Noticies

AbilityPharma anuncia l'aprovació a Xina d'un estudi clínic en càncer pancreàtic amb ABTL0812 + info
30.01.2019

Noticies

Ability Pharmaceuticals assisteix al BIOMED EVENT® by INVEST SECURITIES i al Cholangiocarcinoma Foundation Annual Conference + info
05.12.2018

Noticies

AbilityPharma ha superado el millón de euros en la ronda de crowdfunding que abrió el pasado mes de septiembre + info
07.11.2018

Noticies

Ability Pharmaceuticals anuncia la Designació de Medicament Orfe per part de la FDA de ABTL0812 pel tractament de tumors biliars + info
19.09.2018

Noticies

Ability Pharmaceuticals anuncia la inclusió del primer pacient en l'estudi clínic de la fase 2 d'ABTL0812 a França + info
24.08.2018

Noticies

A AbilityPharma estem molt contents d'anunciar l'inici d'una campanya de crowdfunding a través de Capital Cell + info
© 2012 Ability Pharma / All Rights Reserved / Legal Notice / Privacy Police
NEORG